marți, 27 mai 2014

Sosete colorate pentru barbati

Sosetele colorate te vor scoate din monotonia de zi cu zi şi vor oferi o pată de culoare între pantaloni şi pantofi indiferent dacă porţi ţinute casual sau costum. În unele cazuri, va trebui să-ţi rulezi pantalonii pentru a le scoate în evidenţă.
Acest articol vestimentar este unul din accesoriile prin care tu iti arati personalitatea in mod direct, arati ca esti un om increzator si ca garderoba ta nu este una banala, fiind totodata si o persoana interesanta. Multi dintre ei nu au curajul sa faca pasul acesta, sa poarte sosete colorate, iar mult mai multi dintre ei considera ca purtarea acestor sosete este un act “gay” si deloc masculin. Orice barbat care are suficienta incredere de sine ar trebui sa aiba o astfel de pereche de sosete in garderoba sa. Va propun sa faceti un experiment: purtati intr-o zi aceste sosete si expuneti-va, dupa care fiti atenti la reactia oamenilor din jur. Tot timpul cand port sosete colorate fetele chiar apreciaza, iar unii baieti se mira sau incep sa rada spunandu-mi ca sunt interesante sau am curaj.
Reguli de asortare a sosetelor: - la pantalonii albi nu se poarta sosete albe. - incercati sa asortati soseta cu papionul/esarfa/cravata. Iese foarte bine in evidenta si este o combinatie reusita! - sosetele pot avea orice imprimeu: dungi, carouri, puncte, etc. Cu cat predomina imprimeul in soseta, cu atat aceasta este potrivita pentru tinuta casual. - purtati sosetele albe cand faceti sport doar, iar cand mergeti la un interviu trebuie sa purtati sosetele negre pentru a sublinia si pune in evidenta discretia stilului business.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu